Gezocht; elektrische rijders die groener willen rijden!

Delen is lief

Gezocht; elektrische rijders die groener willen rijden!

Je elektrische auto opladen, dat doe je het liefst met duurzame energie natuurlijk. Met energie, opgewekt uit bijvoorbeeld wind en zon rijd je immers nog schoner. Maar dat is in de praktijk nog lang niet altijd mogelijk. Vaak rijden elektrische auto’s nog op grijze stroom, omdat er niet genoeg groene stroom beschikbaar is. Om dit beter voor elkaar te krijgen zoekt LeasePlan Energy elektrische rijders die mee willen doen aan een onderzoek naar Slim Laden/Smart Charging. 

Wat is Slim Laden/Smart Charging

De hele simpele uitleg is dat Slim Laden betekent dat we juist laden als er meer aanbod van energie uit zon en wind is. En dus niet op de drukke uren waarop er meer stroom gebruikt wordt en er dus meer grijze stroom nodig is.

Slim Laden is:
WEL: In de nacht en overdag laden als er veel zon en wind is
NIET: Laden tussen 17-21 uur als iedereen thuis komt, laadt, kookt en de TV aanzet.

Elektrische rijders nodig voor meer onderzoek

LeasePlan Energy is op zoek naar elektrische rijden die mee willen doen om een nieuwe App door te ontwikkelen, zodat elektrische rijders goedkoper en duurzamer rijden. Rijdt u volledig elektrisch in een eigen of lease auto, en vindt u het belangrijk om bij te dragen aan het verder ontwikkelen van dit product? Dan zou LeasePlan Energy graag in contact met u komen.

Wil je meteen zien hoeveel laadpalen er momenteel in jouw woonwijk zitten? Check het hier snel en eenvoudig. Maar als je liever onze quiz speelt over elektrisch rijden, dan kan dat ook, via deze link.

Elektrisch Ryden
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0