Kies je eigen laadpaal zorgvuldig
In dit overzicht richten we ons op de laadpaal voor bij jou thuis. Daar zijn vele verschillende types voor. Een staande paal, een voor aan de muur, goedkope varianten of laadpalen die ook je auto kunnen aansturen. Het is belangrijk de juiste laadpaal voor jouw situatie aan te schaffen. Wij geven onze tien favoriete laadpalen op basis van duurzaamheid, betaalbaarheid en innovatie.Duurzaam

Alfen
Duurzaam en slim
Made in Holland! Deze laadpalen combineren duurzaamheid met slimme functies. Zo kun je laadvermogen aanpassen aan het energieverbruik in je huis of bedrijf. Perfect voor mensen die ook zonnepanelen op hun dak hebben en die optimaal willen gebruiken.

Ecotap
Groen en veelzijdig

Charge Amps
Duurzaam en robuust
VandeBron Laadpaal
Groen en persoonlijk
Betaalbaar

Easee
Stijlvol en compact
Het bewijs dat design en betaalbaarheid kunnen samengaan. Easee laadpalen passen in elk huis, zonder grote investering, maar zien er echt gaaf uit. Voor de liefhebber!
Laadpaal Today
Betaalbaar en toegankelijk
Biedt laadpalen aan vanaf €339,- én een lager stroomtarief, wat dit bedrijf één van de voordeligste opties op de markt maakt. Deze betaalbare oplossing maakt de overstap naar elektrisch rijden haalbaar voor gezinnen en starters. Goede optie voor wie op de kleintjes let!

Wallbox
Slim en geïntegreerd
Geen paal deze keer, maar een oplaadpunt aan je muur. Bovendien integreert Wallbox moeiteloos met zonne-energie en stroomverbuik in je huis. Een perfecte optie als je weinig ruimte in de tuin of op de oprit hebt.
Innovatief

EV-Box
Innovatief en robuust
Staan bekend om hun slimme laadfuncties, zoals load balancing, waarmee je meerdere voertuigen tegelijk kunt opladen zonder je stroomnet te overbelasten. Ze zijn ontworpen voor duurzaamheid en gebruiksgemak, met robuuste materialen die geschikt zijn voor binnen- en buitengebruik. Innovatie die er echt toe doet!

Coolblue
Slim kiezen, eenvoudig laden

Zappi
Duurzaam en energiezuinig
Dé laadpaal voor wie slim wil omgaan met eigen opgewekte energie, zoals van zonnepanelen. Hij past automatisch het laadvermogen aan, afhankelijk van hoeveel energie je beschikbaar hebt. Geen verspilling, wel maximale efficiëntie. Ideaal voor wie duurzaamheid écht serieus neemt.